Erdért SE 2 - 1 TTC

Nézőszám: kb. 100 fő

Erdért SE:

Tóth - Rinyu, Gorman, Farkas, Varga - Visnyei, Alkéri, Juhász, Bodrogi, Bauer - Sashegyi

Összefoglaló:

Esős napon játszottuk ezt a mérkőzést és ismét éppenhogy csak megvolt a csapat. A mérkőzés elég álmosan indult de az 5-dik minutumban megszereztük a vezetést egy szöglet után Juhász Tamás bólintott a kapuba. Utána is végig mi támadtunk majd egy egyéni akció után jött a második találat Martin személyében. A félidő végén egy szabálytalanságot követően büntetőhöz jutott a vendég csapat így beállította a félidő és mint később kiderült a meccs eredményét is. A második félidő egy nagyon unalmas meccsbe torkollott sőt a félidő felén még egy kényszerő csere történt  Rinyu Béla megsérült eltört az egyik lábujja. Így még egy Játékos kidőlt, egyre nehezebb lesz a csapatnak.


Dabas 7 - 0 Erdért SE

Nézőszám: kb. 150 fő

Erdért SE:

Tóth - Rinyu, Pető, Béry  - Bauer, Juhász, Alkéri, Bodrogi, Visnyei - Sashegyi

Összefoglaló:

Elég rosszul indult a nap a csapat számára hiszen se Varga Tamás se Farkas Dávid nem jelent meg a megbeszéltekkel ellentétben. A mérkőzés első 10 percében nem történ semmi majd vezestést szerzett a hazai gárda. 2 percell később Béry Zoltán mentett kézzel ezt a bíró piros lappal díjazta. A büntetőt természetesen értékesítette a hazai csapat. Ennyi történt az első jétákrászben. A másodikra kicsit felpörögve mentünk ki és jól is játszottunk megint 10 percig de aztán egy hatalmas les gól összetörte a csapatot. Ezek után már folyamatosan érkeztek a nagyobbnál nagyobb lesgólok igy a vége 7-0 lett.


Erdért SE 4 - 0 Tatai HAC

Nézőszám: kb. 100 fő

Erdért SE:

Sabáni - Béry, Pető, Toni, Rinyu - Visnyei, Juhász, Alkéri, Balázs - Sashegyi, Martin

Összefoglaló:

Kellemes napsütéses időben rendezték meg a találkozót melyet a mieink kezdtek. Nyugodt szép játékkal építgettük támadásainkat majd az 5-dik percben Toni gólt fejelt egy szöglet után. Nem sokkal később egy jobb oldalon futó támadás végére Alkéri Dániel tett pontot. Ezek után egy kicsit leálltunk de az ellenfelünk nem tudott támadásokat vezetni igy a félidő 2-0-ás állásnál fejeződött be. A második félidőben is ugyanaz volt a tendencia mint az elsőben. Mi támadtunk a Tata védekezett, de kétszer újra megzörgettük az ellenfél hálóját. Mindkét gól Sashegyi Krisztián nevéhez fűződik. Tehát egy magabiztos szép játékkal simán hoztuk a találkozót. Jövőhéten a Dabas otthonában folytatjuk menetelésünket, talán ilyen játékkal meg tudnánk szorongatni őket. . .


III. Kerület 6 - 0 Erdért SE

Nézőszám : Kb. 50 fő 

Erdért SE :

Sabáni - Beni, Martin, Pető, Béry - Visnyei, Juhász, Alkéri, Bauer - Sashegyi, Rinyu

Összefoglaló :

Az első félidőben nem történ különösebb esemény a két 16-os között folyt a játék. Aztán a második félidő hozta a fekete levest hiszen a félidő feléig még jól tartottuk magunkat sőt még helyzeteket is sikerült kialakítani. Aztán egy oriási hiba jóvoltából a kapunkba került a játékszer. Martin és tóth kapus nem értették meg egymást igy tört meg a jég. Onanntól kezdve sem volt nagyobb helyzetei a kerületnek ám ha már ők maguk nem tudnak a kapu elé kerülni akkor egy kis birói segítséget kapnak. A 2-dik gól egy 5 méteres lesből esett. Innentől kezdve még egy nagyobb bírói hibák kiséretében szét esett a csapat és 10 perc alatt 4 gólt kaptunk. Most a Tatai HAC csapatát fogjuk vendégül látni reméljük kiköszörüljük a csorbát HAJRÁ FIÚK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Szigetszentmiklósi TK 1 - 3 Erdért SE

Nézőszám : Kb. 100 fő

Erdért SE:

Tóth - Beni, Martin, Pető, Kecskeméti - Visnyei,  Sabani, Juhász, Gál - Sashegyi, Rinyu

Cserék :

Sabani, Visnyei, Juhász, Rinyu helyett Farkas, Bodrogi, Demjén, Varga

Összefoglaló :

A mérkőzés elején már a mieink vették kezükbe az irányítást ám csak a félidő végén tudtak kialakítani két komolyabb helyzetet amik kihasználatlanul maradtak. Aztán a második játékrész elején egy szöglet után Rinyu Béla aki először volt csatár a bajnokságban a kapuba jutatta a labdát  ezzel vezettünk. Utána nagyon bele erősített a Szigetszentmiklós és egy védői bakinak köszönhetően ki is egyenlítettek a hazaiak. A mérkőzés hátra levő részében a mieink akarata érvényesült és ezzel még két gólt tudtunk rúgni reméljük ez a szezonnyitó lendületet ad majd a csapatnak és jövő héten hazai pályán megtörik majd a nyeretlenségi szériánk addig is HAJRÁ ERDÉRT ...Erdért SE 1 - 6 Dorog FC

Erdért SE :

Rimi - Rinyu, Martin, Gál, Béry - Bauer, Juhász, Farkas, Visnyei - Rolf, Torma

Összefoglaló :

Az első 20 percben csapatunk megmutatta mire képes igazán a védekezés terén. Nyomott nagyon a vendég csapat de védőink szinte tökéletesen állták a sarat és ezuttal a középpályások is kivették a részüket a védekezésből. Ez után viszont jött egy szöglet és a labda igen körülményes és szabálytalan módon került a hálóba. Juhász Tamást könyörtelenül gyalulták bele a fölbe és igy már 2 centiről nem volt nehéz a kapuba helyzni a játékszert. Ezután egy távoli lövést kapusunk fantasztikus bravurral hárította és a csupán csak 5 méteres lesen álló ellenfél játékosa már kettőre duzasztotta mind a szabálytalan gólokat és mind az eredményt ezzel. Ezen a ponton tört meg a csapat és innentől kezdve vége volt a mérkőzésnek. Csapatunk a második félidőben még küzdött és hajtott becsülettel de ez most kevés volt arra hogy behozzák a saját maguk és a bírók által okozott hárányt. Sajnos igy itthon továbbra is nyeretlenek vagyunk már nagyon sok ideje. És ami még rosszabb hogy az álom eltávolodni látszik az ősszel legalábbis. De még nincs veszve semmi sőt most jön még csak az igazi kemény dió. Hiszen az Erőműt és a Százhalombattával is még megmérkőzünk és ha azokon a meccseken nyerni tudunk akkor megalapoznánk a tavaszi szezon kezdetét. . . .


Tatai HAC 1 - 2 Erdért SE

Erdért SE :

Rimi - László, Martin, Gál, Rinyu - Bauer, Juhász, Béry, Farkas - Rolf, Torma

Összefoglaló :

A tata elleni meccsünk az egy elmaradt mérkőzés volt. Esett az eső így a Tataiak elnöke ugy döntött hogy az edző pályán rendezi meg a találkozót, ami ilyen időben csepet sem volt alkalmas normális sok passzos játékra. Így hát csak a küzdés és az akarás döntött. Az első félidőben miénk volt végig az irányitás és a védelem mögé beivelt labdákkal probálkoztunk. Egyszer sikerült tökéletes labdát adnunk a csatárunknak Torma Lászlónak és ő azt könyörtelenül ki is használta. A második félidőben az első 20 percben nagyon beszorult a csapat és bár György a csereként beállt kapus hatalmas bravurokat hajtott végre egy csúnya szabájtalanságot követően melyet a mi védőnk szenvedett el a bíró nem fujt és ezt kihasználva rugott gólt a Tata. Ezek után újra átvettük az irányítást és a mérkőzés vége előtt 4 percel Martin talált be az ellenfél hálójába ezzel beállítva a végeredményt Tatai HAC 1 - 2 Erdért SE.


Sárisáp 0 - 2 Erdért SE

Erdért SE :

György - Varga, László, Gál, Toni - Bauer, Juhász, Rinyu, Farkas - Rolf, Martin

Összefoglaló :

Az utolsó helyezett ellen játszottunk. A mérkőzés elejétől mi irányítottunk de a sok helyzet ellenére nem tudtunk vezetést szerezni az első játékrészben. A második félidő egy hatalmas butasággal kezdődött a részünkről mivel 11-eshez jutottak a vendégek. Ezt a csereként beállt kapus Rimi hatalmas bravurral védte és innentől kezdve ismét mi uraltuk a pályát. Az első gól egy szabadrúgásból jött össze. A másodikat szintén pontrugás előzte meg. Mi is kaptunk egy 11-est amit Béry Zoltán magabiztosan értékesített. Utána is voltak helyzeteink de végül maradt ez a vége.


Erdért SE 3 - 5 Martonvásári SK

Erdért SE :

Rimi - László, Dávid, Rinyu, Béry - Bauer, Juhász, Farkas, Visnyei - Rolf, Martin

Összefoglaló :

Most is bizakodva léptünk pályára. Hiszen a Martonvásár mögöttünk állt és az eddigi eredményei nem volt túl jó. Az elején kaptunk 2 gólt és csak a félidő második felére tértünk magunkhoz. Ekkor Martin rugott egy nagyszerű gólt majd még Rolfnak is adódott egy óriási helyzete de ez sajnos kimaradt. A második félidő elején kiegyelítettünk. De rögtön a középkezdés után kaptunk két buta gólt is. Itt egyből szereztünk még egyet mi is majd a meccs vége fele ismét rúgtak nekünk eggyet. Sajnos így nem lehet mérkőzést nyerni ha az egyetlen kapusunk sérült illetve ha nincs meg az a megfelelő játékos állomány.


Erdért SE 1 - 10 Budakalászi MSE

 

Erdért SE

 

Rimi - Rinyu, Krisztián, Beni, Béry - Visnyei, Juhász,  Bauer, - Rolf, Martin

 

Összefoglaló :

Ismét esélyesként vonultunk ki a pályára. Azonban egy oriási katasztrófa sült ki belőle.

A meccs végeredménye hüen tükrözi a heti edzés munkánkat, és a leg szomorúbb még az hogy két játékosunk még jobban súlytotta csapatunkat hiszen kiállitatták magukat. A Martonvásár ellen már úgy kell készülnünk mintha legfőbb riválisaink a Dabas és a Kerület ellen játszanánk. Bár hogy kik a legfőbb riválisaink és hogy milyen szintet mutattunk ezen a játéknapon az egy más lapra tartozik ....

 


Törökbálinti TC 0 - 6 Erdért SE

Erdért SE :

Rimi - Rinyu, Krisztián, Béry, Gál - Bayer, Torma, Juhász, Pepe, Visnyei - Rolf

Összefoglaló :

Mi számítottunk az esélyesebbnek a meccs elején és ez igy is lett. Az első félidőben csak mi támadtunk tizenegyest is hibáztunk de ez nem tudott kizökkenteni bennünket. A félidő vége felé úgy a 30-dik perc tájékán meg szereztük a vezetést, majd 10 percre rá a második gólt ünnepelhetük. Tehát 0 - 2 állásnál fordulhattunk. A mérkőés képe nem változott sokat hiszen csak mi birtokoltuk a labdát. Egymás után érkeztek a gólok és végül 0 - 6 lett a vége. Most a budakalászt fogadjuk remélem az első félideji játékot tudjuk majd produkálni és akkor nem lesz gond. . . .


Erdért SE 1 - 7 FC Dabas

Erdért SE :

Rimi - Beni, Krisztián, József, Zoli  - Torma, Rolf, Juhász, Pepe, Visnyei - Martin

Összefoglaló :

Jól kezdtük a mérkőzést és vezetéshez is jutottunk. Azonban a vezető gólunk nemhogy a vendég együttest zavarta volna meg hanem minket. Elöszőr még csak helyzetekig jutottak el a piros mezes vendégek majd a 15 perc tájékán gólt is szereztek. Innentől kezdve vérszemet kaptak a  Dabas focistái  és  a 20 percbe már náluk volt az előny. Itt véget is ért a mérkőzés számunkra. Ezután még 5 vendég gól született sajnos. Tehát a két legjobb csapattól kikaptunk és igy nehéz lesz megelőzni majd őket ...


Erdért SE 0 - 9 III. Ker. TUE.

 

Erdért SE :

Rimi - Beni, Pepe, Krisztián - Torma, Juhász, - Martin, Szabi

 

Összefoglaló :

Hol is kezdjem. Mikor megérkeztem a megbeszélt idő pontba és bementem az öltözőbe meglepődtem hiszen nem csak a csapattársaim voltak bent az öltözőben. Hanem egykomplett Pénzügyőrös csapat volt jelen. És ez a Pénzügyőrös csapat egy két kivétellel végig játszották a meccset. Ez a dolog elég érdekes hiszen el kellene dönteni hogy most a Pénzügyőrt akarják játszatni vagy az Erdért játékosait akik minden edzésen megprobálnak valamin javitani a hibájukon. Az eredményől nem nagyon beszélek mert azt hiszem épp elég rápillantani az eredményre ....

 


Erdért SE 7 - 4 Szigetszentmiklós

 

 

Erdért SE :

Rimi-Mike, Pepe, Krisztián, Beni - Bayer, Juhász, Béry, Visnyei -  Martin, Szabi

Cserék  : Rinyu (be), Rolf (be), Gál (be), Varga (be) - Bayer (le), Juhász (le), Béry (le), Visnyei (le),

Nézőszám : kb. 50 fő

Helyszín : Csatorna pálya

Összefoglaló :

A együttesünk mai napon a Szigetszentmiklóssal mérkőzött már az elejétől fogva nálunk volt az irányitás és ennek meg is lett a gyümölcse egy szép kiugratást követően Martin pofozta a hálóba a lasztit  ez után  is mi voltunk a jobbak és több támadást is vezettünk de sajnos eredménytelenül  az SZTK egyik játékosa szabadon maradt a 16-osunk és ezt a lehetőséget ki is használta igy 1-1-re módosult az állás közép kezdés után folytattuk ott a dolgokat ahol abba hagytuk szép támadásokat vezettünk az egyik akció kibontakozásakor Juhász Tamás nyagyszerüen találta el a játékszert amely a felsősarokba hullott ezzel már 2- 1 lett aztán egy figyelmetlenségből  újra kiegyenlítettek a vendégek 2-2 majd 10 percre rá Martin került a Főszerepbe immár másodszor csakúgy mint az előbb most is elpöccintette a kapus mellett a labdát  3-2. Mikor már mindenki s frissítőre gondolt akkor egy haza adást követően Rimi belerugta a labdát egy ellenfél játékosra ami így az üres kapuba hullott félidőre tehát 3-3-as állással vonulhattak a csapatok az öltözőbe. Következett a második játékrész gyorsan sikerült egy gólt kapnunk

de a  cseréket követően  megváltozott minden  az ellenfelünk maximum csak a hálójából kiszedve érinthette meg a labdát gyors kiegyenlítést követően 2 akció és 1 büntető gólt szereztünk így elégedetten vonulhattunk le a pályárólCsepel FC 0 - 17 Erdért SE

 

Erdért SE :

Rimi -Béla, Pepe, Krisztián, Zoli - Tamás, J.Tamás, József, - Martin

Nézőszám : kb. 30 fő

Helyszín : csepel

Összefoglaló :

Csapatunk elöszőr a Csepel mérkőzött meg érdekessége a találkozónak az volt hogy a várt 92'es csepeli fiúk helyett a saját korosztályukban országos első 94' eskkel találtuk szembe magunkat. Az eljén egy kicsit megilletődötten játszottak a mieink de aztán megtalálták a jó módszert és végül egy igen csak gól gazdag mérkőzést játszottak. Azért hozzá kell tenni a dolgokhoz azt is hogy ezen a meccsen csak a 3 pontal illetve a gólarányal lehettünk elégedettek a szigetszentmiklós ellen biztos hogy egy jóval összeszedettebb játék kell majd ! 

Oldalmenü
Naptár