Rinyu Béla megsérült : eltört a lábujja egy szerencsétlen összerugás után minimum 2 honapig nem edzhet  Jó búlást !!!!!!!!!!!!!!!!!


Kecskeméti Sándor megsérült ezért 2 hónapot ki kell hagynia Jó búlást Sanyi !!!!!!!!


Még egy játékossal bővült a keretünk Sashegyi Krisztián az MTK akadémiájáról érkezett hozzánk erre a fél évre


Minhárom játékos bemutatkozik majd a csapatban, illetve a pénzügyőrtől érkezik hozzánk egy játékos Sashegyi Krisztián. Sabáni Urim betegsége miatt valószínüleg már József fogja védeni a kapunkat  Luu Trong Vinh bemutatkozása még várat magára


Csak Kecskeméti és Sándor és még egy középpályás illetve egy kapus érkezik a csapathoz mindhárom a Buadakalászból igazolt át hozzánk.


Elnidult az átigazolási szezon egyenlőre úgy tűnik hogy  két játékos már biztos érkezik csapatunkhoz Kecskeméti Sándor és Teleki Olivér aki ősszel a Budakalászt erősítették de belső problémák miatt a kalászi csapat szétesni látszik.


A legjobb 8-ig ment el csapatunk de ott a BDSE megájt parancsolt nekünkBoldog Új Évet mindenkinek !!!!!!!!!!  JUanuár 5-6 egy terem tornán fog részt venni csapatunk reméljük jól fogunk szerepelni


Boldog Karácsonyt !!!!!!!!   Csapatunk egy Budakalászi tornán vett részt és a negyedik helyen végzett


Vége a szezonnak csapatunk vegyes szerepelt az ősszel de még lehet esély az első háromba kerülésért csak ahoz az idegenbeli formát kell hozni hiszen idegenben 99% vagyunk.. Most két kemény meccs elé nézünk ha a mostani idegenbeli meccsünket megnyerjük a Budafok ellen akkor nagy önbizalommal léphetünk majd utolsó bajnoki meccsünkön pályára MINDENT BELE FIÚK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Újra itt a hétvége. Ismét egy bajnoki mérkőzést fog holnap játszani csapatunk reméljük ezuttal megtörik a jég és hazai pályán meg tudjuk örvendeztetni a csapatunkat egy győzelemmmel HAJRÁ Erdért !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Otthon átok ül a csapaton ...


Holnap kerül megrendezésre csapatunk legfontosabb meccsei közül a harmadik  ........


Ez volt idén vélhetőleg a legkönnyebben szerzett 3 pontunk ...


Két győzelem után már csak 6 pontra vagyunk lemaradva a hőn áhított 3-dik helytől most hazai pályán kell bizonyítanunk. Ám ezuttal informácionk szerint nem érkezik segítség a pénzügyőr csapatától


Két játékos érkezett csapatunkba !!  (további információ a hírek menüpont alatt)


Újabb vereség ez uttal a hajtással nem volt semmi probléma csak szerencséje nem volt a csapatnak


Sajnos ismét kikaptunk ez már a bajnokságban a 3-dik volt és innentől kezdve már egyetlen egy pontot se veszíthetünk !!!!!!!!


Végre nyertünk !!!!!!! Most a Budakalászt fogadjuk. Itt is kötelező lenne a győzelem !!!


Sajnos kikaptunk mindkét nagy riválisunktól ezzel nagy hátrányban vagyunk velük szemben most egy simán nyerhető találkozó előtt álunk de most azért nem bizhatjuk el magunkat hiszen két csúnya vereségen van túl a csapat ezért összekéne már szedni magunkat !!!!!


HOLNAP MINDENKIT KÉRÜNK HOGY AKI KILÁTOGAT A MECCSRE AZ SZURKOLJÓN IS  MERT SZÜKSÉG LESZ RÁ HAJRÁ E-R-D-É-R-T S-E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


A holtversenyben első helyezettet fogadjuk (részletek a Hirek menüpontba)


ÚJ menüpont jött létre ahol a forduló eredményeit nézheted meg  !!!!!!!!!!!


Tata - Erdért SE elhalasztva !!


Holnap ismét megmérközünk az NB III Duna csoportban rendezett bajnoki meccsen. Ezuttal Tatán mutatjuk meg mennyit ért a heti edzés munkánk HAJRÁ ERDÉRT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Új hét új remény csapatunk Tatára látogat ahol mi vagyunk az esélyesebbek ám nem tudni hogy szereplünk hiszen a hétvégénk több ízben is botrányossá sikeredett ...


Még egy rossz hír : egy játékosunk kidőlt a sorból


Itt a vége fus el véle csapatunk elvesztette veretlenségét és igy már csak 5 vagy 6 lesz a csapat a forduló végén

FEKETE NAP EZ AZ ÉRDERT JÁTÉKOSOK ÉLETÉBEN  

 


 

Szombatohn 9. 00-kor kerül sor az eddigi legfontosabb meccsünkre Erdért SE - III. ker. TUE !!!!!!

 


 

Még mindig az első helyen állunk a tabellán a tabella menüpontba még egyenlőre nincs semmi de hamarosan fel lesz töltve az is

 


 

3 - 3 lett a mór elleni meccsünk de most nagy ellenfélt fogadunk a hétvégén ....

 


 

A Mór csapatával játszunk a hétvégén idegenben mindenki bíztatására szükség lesz majd !!!!!!!!

 


 

NYERTÜNK !!!!!!!!!!! részletek az összefoglaló menüpontba majd képeket is felfogok tölteni a meccs képek mappába

 


 

Holnap 9 : 00-kor kezdődik a Szigetszentmiklós elleni mérkőzés ahol szeretnénk továbbra is 100 %-osak maradni
HAJRÁ ERDÉRT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 


 


Köszöntök mindenkit az Erdért Sport Egyesület honlapján még egyenlőre hiányosak a menüpontok de hamarosan teljesen elkészül majd a honlap

Oldalmenü
Naptár